di 16 feb. | Zoom

In gesprek met Carline, D66

BELANGRIJK: Meld je alleen aan als je de Nederlandse nationaliteit hebt! We faciliteren een gesprek tussen UM-studenten en Carline van Breugel, D66. Carline is verkiesbaar bij de Nederlandse verkiezingen in maart en zou graag van UM-studenten horen welke veranderingen volgens hen nodig zijn.
De inschrijving is gesloten
In gesprek met Carline, D66

Time + Location

16 feb. 2021 19:30 – 21:00
Zoom

About

BELANGRIJK: Schrijf je alleen in als je de Nederlandse nationaliteit hebt / stemgerechtigd bent bij de Nederlandse verkiezingen! (Je kunt je ook aanmelden als je nog minderjarig bent, maar je kunt stemmen zodra je 18 bent.)

We faciliteren een gesprek tussen UM-studenten en Carline van Breugel, D66. Carline is verkiesbaar bij de Nederlandse verkiezingen in maart en zou graag van UM-studenten horen welke veranderingen volgens hen nodig zijn. Ze heeft passie voor de stem van jongeren en studenten, en SHAPE heeft passie voor het veranderen van dingen die jou als UM-student bezighouden. Neem deel aan het gesprek en help verandering te brengen! De thema's van de avond zijn de geestelijke gezondheid van studenten en het leenstelsel.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • In gesprek met Carline
    €0
    €0
    0
    €0
Totaal€0

Share with your friends